Alla inlägg den 8 juni 2008

Av Teater med häst och hund - 8 juni 2008 23:27

Just nu repas det för fullt inför höstens stora program "Krabat". Krabat är en pojke som hamnar som lärounge på ett kvarn där han också får lära sig svart magi. Det allra första som alla, som kommer till kvarnen, ska lära sig är att förvandla sig till korp. Här, tänkte vi, har vi ett utmärkt tillfälle för våra unga albatrossar att komma ut på scen. De skulle bara flyga runt lite i grupp. Mer än det behövs ju inte för att skapa en viss otäck stämning. De skulle visserligen lackeras om lite för att få rätt korpfärg (fågelskrämman får ju också grönt hår för föreställningarna) men storleken skulle visst vara rätt. En halvvuxen albatross borde vara ungefär lika stor som en vuxen korp.

Men nu har vi tydligen fått strutsar. Som inte kan flyga. Som till hösten kommer att vara lika stort som några av våra skådespelare. Om vi inte får tag i några albatrossar eller korpar snabbt så vet jag inte hur vi ska göra. Ta till hästar och hundar igen??

Jana, skrämma i Isgårds fågelteater

Av Teater med häst och hund - 8 juni 2008 11:17

Det var ett alternativ som vi inte har tänkt på den senaste tiden. När vi byggde fågelhagen för ett år sedan hamnade vi ju så högt upp med taket att vi sa att det skulle gå att ha strutsar i. Och sedan glömde vi bort det.

Det är först nu att vi kommer ihåg det. Bengt-Olof menar att vi har fått oss några strutsar nämligen. Albatrossar lär det definitivt inte vara. Då får man vara glad att taket är så högt. Och så funkar det ju bra med vår plan att skaffa stora fåglar så att katten inte äter upp dem. Men lite synd är det att vi får göra om hela planeringen för teatern. Nu ska det vara en pjäs med långa halsar och ben, istället för stora vingar. Någon som har en ide? Och vad äter strutsar? Vi hade satsat på sill och lite makrill till albatrossarna...

Jag har i alla fall lagt i alternativet "struts" i omröstningen nu så att ni som är erfarna strutsuppfödare också har något att rösta på.

Jana, strutsskötare?

Presentation

Omröstning

Var är Fido?
 I nedre högra hörnet
 I nedre vänstra hörnet
 I övre högra hörnet
 I övre vänstra hörnet
 Vad är en Fido??

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards