Alla inlägg under augusti 2009

Av Teater med häst och hund - 22 augusti 2009 09:13

Nu har jag flyttad alla länkar osv till vår andra blogg och så småningom får ni vänja er att bara titta där om ni vill veta vad som händer här. Det här är alltså sista inlägget i teaterbloggen, från och med nu lägger vi helt enkelt allt ut i den andra bloggen.

Ses på andra sidan!

Jana

Das hier ist der letzte Artikel in diesem Blog. Ab jetzt schreiben wir einfach alles in das andere, das ist einfacher so. Deswegen hat das andere Blog jetzt auch eine andere Farbe gekriegt.

Av Teater med häst och hund - 21 augusti 2009 18:50

Idag hade vi premiär med ”Göran och draken”, vårt program till de allra minsta. Vi hade den bästa kulissen hittills..ett pillabyrint som fanns i förskolans trädgård. Vi hade alltså gånger och kojor som Göran-Jana och Hathil-draken kunde använda sig av.

De 60 barnen satt som små ljus och tittade och applåderade som en vuxen publik.  Det hade inte frökna räknad med ;-).  Kul, att det även går att fånga 2-och 3-årigas uppmärksamhet.

De vuxna skrattade åt svårdfisken och barnen hade riktigt rolig när Hathil välte Jonathan...

Skönt, att även det här programet gick hem (mycket tack IFF´s pedagogiska upplägg), för bara en vecka sen kändes det inte alls att vi skulle få ihop det. Det var så svårt att hitta rått nivå, det skulle ju passa mini-barn som inte har nåt särskilt stort ordförråd...och så skulle det pratas L Å N G S A M T och T Y D L I G T och det är vi inte riktigt vana (här går allt snabbt hujj..). Annars spelar vi ju mer fysisk teater och förklarar inte så mycket.

Jag satte och skötte musiken och Jonathan, Jana, Emelie och Hathil framförde sagan om den bestämmande princessan, hennes följeslagare och Göran som hamnar utanför och behöver hjälp av en drake. Jag hade kul när jag tittade på, det är alltid så skönt att se ett program första gången på scen på riktigt.

Synd att jag inte har tagit kort i förskolan (kanske någon ann har? Anna?), därför kan jag bara visa en av reklambilderna som vi tog alldeles nyss.

Ari

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Var är Fido?
 I nedre högra hörnet
 I nedre vänstra hörnet
 I övre högra hörnet
 I övre vänstra hörnet
 Vad är en Fido??

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards