Alla inlägg den 4 september 2007

Av Teater med häst och hund - 4 september 2007 23:19

Ikväll fick vår nazgûl lite extraträning. Vi behöver ha en mycket fin och häftig och stilig bild till programbroschyren och då är det ju helt naturligt att använda minsta hästen på gården. Eller är hon näst minsta? Det verkar vara en tävling mellan Nazgûl-Svana och Sokrates Balrog...

Efter förra gångens svårigheter (alla som har missat hur det gick när vi försökte filma en stegrande nazgûl får gärna gå in i arkivet och kolla in inlägget "Säkerhetsstigbyglar" som vi skrev i juli) var vi alltså välförberedda och påminnade varandra om att sadelgjorden skulle vara spänt osv. Intressant nog åkte sadeln ner direkt när Nazgûlen började gå från sadelplatsen. Mycket väl förberedd... ;-)

Väl inne i ridhuset stegrade Svana sig så fint och så högt redan den allra första gången att Anki åkte ner omgående. Hon gled bara av och stod sedan bakom hästen. Helt gömt i mörkret i sina svarta kläder bakom en svart häst kunde man nästan tro att hon hade satt den onda ringen på fingret och försvunnit. Om hon inte hade skrattat så högt alltså... ;-) Men efteråt blev det en mycket bra fotosession med många fina kort. Ska lägga ut ett så fort de är färdiga.

Innan dess hade Sokrates i sin egenskap som balrog (=elddemon) försökt att tända på sig själv. Men det får han såklart inte. Han skulle hoppa över ett brinnande hinder och eftersom Eva vet att han oftast inte hoppa över hindret men kliver över (han är tydligen inte ett dugg rädd för elden) hade hon bundit upp svansen och blöttad ner den. Hur många säkerhetsåtgärder som helst men det hon inte hade räknat med var att Socki skulle gå fram till hindret, titta på det och sedan blåsa i det. Eldstorm runt Sockis huvud! Nästa gång ska man nog bada hela hästen båda fram och bak innan man leker med elden. ;-)

Jana

Presentation

Omröstning

Var är Fido?
 I nedre högra hörnet
 I nedre vänstra hörnet
 I övre högra hörnet
 I övre vänstra hörnet
 Vad är en Fido??

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards